Puolen vuoden ILMAINEN valmennus

Tarjoan vuoden 2019 alusta ILMAISEN henkilökohtaisen valmennuksen yhdelle henkilölle!

Valmennukseen valittuna henkilönä saat puolen vuoden ajan käyttöösi aikaani, osaamiseni sekä sinulle räätälöidyt ohjelmat treeniin ja ravitsemukseen.

Tämä tarjous koskee kaikenlaisia ihmisiä: Nuoria, vanhoja, aikaisemmin liikuntaa harrastamattomia tai aktiivisesti jo liikkuvia.

Valmennukseen valitun kanssa sovimme yhteisen, realistisen, mutta sopivan haastavan tavoitteen, jota kohti lähdemme yhdessä tekemään töitä. Tavoite voi olla mikä tahansa: painonpudotus, juoksumatka tai vaikka penkkipunnerrustulos. Kuuden kuukauden ajan raportoimme treeneistämme ja edistymisestämme sosiaaliseen median kanaviini: Instagram: @antti.naakka Facebook: www.facebook.com/AnttiNaakkaPersonalTraining

Ilmaisia lounaitahan ei ole, mutta nyt sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus sellaiseen. Mikäli puolen vuoden valmennuksen jälkeen yhdessä asettamamme tavoite jää saavuttamatta, maksat minulle puolen vuoden valmennuksesta erikseen sovittavan hinnan.

Hae mukaan valmennukseen sähköpostilla antti(at)htbc.fi. Hakemuksessasi kerro hiukan itsestäsi, tilanteestasi, tavoitteista ja siitä, miksi juuri sinut pitäisi valita mukaan tähän projektiin.

Mikäli tämä tarjous ei kosketa sinua, mutta tiedät jonkun, jota se voisi kiinnostaa, olisin erittäin kiitollinen, että jaat tämän eteenpäin somessa tai muuten vinkkaat siitä eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *