Personal Training- ja valmennuspalveluni

 

Olet päättänyt tehdä elämäntapamuutoksen, pudottaa painoa, haluat ehkä aloittaa liikuntaharrastuksen tai kaipaat aktiiviliikkujana uudenlaista potkua ja haastetta harjoitteluusi. Olet ehkä päässyt hyvään alkuun mutta tulokset ja tavoitteet ovat jääneet saavuttamatta.

Personal trainerinä toimin henkilökohtaisena valmentajanasi, ohjaajanasi ja opastajanasi ikääsi, kuntoosi tai sukupuoleesi katsomatta.


PALVELUNI

Fighter Treeni – Thainyrkkeily ja kamppailu-urheilu

Kamppailu-urheilijat ovat tunnettuja kovasta ja monipuolisesta kunnostaan ja henkisestä lujuudestaan.

Kamppailu-urheilijat huippukuntoisia, ovat he myös sitkeitä, vahvoja, nopeita…
Fighter-treenissä käytetään kamppailu-urheilun (thainyrkkeilyn, potkunyrkkeilyn, nyrkkeilyn ja vapaaottelun) monipuolisia harjoitusmetodeita laji- ja oheisharjoituksineen. Nämä tekevät harjoittelusta tehokasta, mutta myös monipuolista ja mielekästä.

Fighter-treeni tähtää edellä mainittujen ominaisuuksien kehittämiseen, on se myös erinomainen keino mm. painonpudotukseen ja samalla opit taitoja puolustaa itseäsi.

Thainyrkkeilyn ammattivalmentajana ja koulutettuna personal trainerinä olen työssäni erikoistunut kamppailulajien opettamiseen, valmentamiseen ja oheisharjoitteluun ja takaan, että yhdessä saamme huikeita tuloksia aikaan.

Fighter-treenit räätälöidään aina asiakkaan kunnon, lähtötason, iän ja tavoitteiden mukaan.

Käytössäni on kaikki tarvittavat ammattimaiset varusteet kamppailulajien harjoittelemiseen sekä Helsinki Thaiboxing Clubin 500 neliön kamppailusali.


Fighter treeni ryhmille

Yritysliikunta, TYKY-päivät, opiskelijaryhmät, polttarit, varpajaiset tai vaikka synttärit thainyrkkeilyn merkeissä.

Varaa ryhmällesi ikimuistoiset tutustumistreenit tai viikoittainen treenisessio ohjauksessani.

Tutustumistreenissä käymme läpileikkauksen thainyrkkeilystä ja sen perustekniikoista. Harjoitusten lopuksi halukkaat pääsevät ottamaan harjoitusottelua (sparria)

Viikoittaisissa treeneissämme syvennämme osaamistamme lajitaitoihin sekä kohotamme kuntoa porrastetusti kerta kerralta kamppailulajeille (thainyrkkeily, potkunyrkkeily, nyrkkeily ja vapaaottelu) ominaisilla harjoitusmetodeilla.

Vaikka treeneissä käytetään kamppailulajeille tyypillisiä harjoituksia, toteutetaan ne turvallisesti ilman kovaa kontaktia harjoituskaveriin. Kovat lyönnit ja potkut harjoitellaan säkkeihin, pistehanskoihin ja potkutyynyihin.

FIGHTER-TREENI RYHMILLE sopivat kaiken ikäisille sekä kuntoisille ja ne räätälöidään ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

KYSY TARJOUS!

 


Harjoitus- ja kuntosaliohjelmat

Olipa tavoitteesi mitkä tahansa: Pudottaa painoa, kasvattaa lihasmassaa, parantaa kuntoasi tai vaikkapa hankkia vartalo josta olet aina unelmoinut. Eri metodeilla ja harjoitusohjelmilla pääsemme yhdessä niihin tuloksiin mitkä sinulle ovat tärkeitä.
Kaikki harjoitusohjelmani räätälöidään tarkasti asiakkaan kykyjen, tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti. Harjoitusohjelmat myös päivitetään säännöllisin väliajoin vastaamaan kehitystä ja sen hetkistä tilannetta. Ohjaan ja opastan kaikki harjoitusohjelmat ja toimin tarpeesi mukaan mukana harjoituksissasi ohjaajana, tsempparinasi ja tukenasi.


1-tyypin diabeetikoiden valmennus

Olen itse 1-tyypin diabeetikko ja urheilija, joten tunnen sairauden tuomat haasteet sekä erityisvaatimukset liikunnassa sekä siihen liittyvässä  ravitsemuksessa. Olen vuosien aikana valmentanut lukuisia diabeetikoita urheilijasta, liikuntaa vasta aloittelevaan.


HC-Treenipäivä

Itselle tai lahjaksi ihmiselle, jolla on jo kaikkea.

Jos haluat treenata kovempaa kuin Rocky ja Mika Myllylä yhteensä ja tuntea kuinka sielu irtoaa ruumiista ja palaa siihen takaisin.
HC-Treenipäivän aikana henkilö viedään fyysisen ja henkisen rasituksen äärirajoille kolmessa, eri fyysisellä osa-alueella tapahtuvassa harjoituksessa.
HC-treenipäivä alkaa aamuharjoituksella ja huipentuu iltapäivällä viimeiseen harjoitukseen. Harjoitusten välissä on hintaan sisältyvät ruokailut sekä lihashuolto.
Aikataulu on räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan.
HC-treenipäivä ei vaadi ”huippukuntoa”, vaan se soveltuu terveille ja toimintakykyisille henkilöille.
HC-Treenipäivä on toteutettavissa yhdelle tai useammalle henkilölle.

KYSY TARJOUS!


Pre-Military Training – Huippukunnossa harmaisiin

Asevellisuus on sinulla ajankohtainen ja palvelukseenastumispäiväsi lähenee.

Mietityttääkö, että riittääkö nykyinen kuntosi intin suorittamiseen tai sinulla on asepalveluksesi suhteen tavoitteet korkealla? Vai oletko kenties pyrkimässä vaativiin erikoisjoukkoihin?

Vaikka laulussa sanotaan, ettei armeijassa tarvita älyä eikä terävää nuppia, niin toki niitäkin tarvitaan.

Niiden lisäksi asepalveluksessa tarvitaan monipuolista fyysistä suorituskykyä. Mm. aerobista kuntoa, eri voimaominaisuuksia, ketteryyttä…

Olen suunnitellut sinulle valmennuskokonaisuuden, jossa on otettu huomioon nimenomaan asepalveluksen fyysiset vaatimukset. Valmennus sisältää eri harjoitusohjelmat, omatoimiset sekä valmentajan ja valmennettavan kanssa toteutettavat yhteiset harjoitukset.

Takaan että harjoitusjakson jälkeen olet sellaisessa fyysisessä kunnossa kuin suomalaisen sotilaan tulee ollakin. Ehkä vielä paremmassakin.

Valmennus räätälöidään aina valmennettavan lähtötason, tavoitteiden ja aikataulun mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!


Kuntotestaus

Kuntotestauksessa testaamme fyysisen kuntosi eri osa-alueet: Aerobisen kuntosi, lihaskuntosi sekä liikkuvuutesi. Kuntotestauksen yhteydessä teemme myös kehonkoostumusmittauksen. Testitulokset analysoimalla saamme tietää fyysisen kokonaiskuntosi ja näemme kehityskohteet. Testitulokset-, analyysin- ja palautteen saat aina sekä kirjallisesti että suullisesti. Testit ovat räätälöitävissä eri asiakasryhmien mukaan.


Kehonkoostumusmittaus

Käyttämälläni bioimbedanssimenetelmällä mittaamme tarkasti ja nopeasti kehosi koostumuksen. Mittauksella saamme tietää mm. kehosi rasvaprosentin, viskeraalirasvaprosentin, lihasmassan, perusaineenvaihduntasi sekä painoindeksisi. Myös mittaustulokset, analyysin ja palautteen saat aina kirjallisesti ja suullisesti.


Ruokavalio- ja ravitsemusohjaus

Kaikenlaisten tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitaan myös oikeanlainen ruokavalio. Ruokapäiväkirjasi pohjalta analysoin ruokavaliosi. Kiinnitämme huomiota mahdollisiin ongelmakohtiin ja pala palalta koostamme sinulle ruokavalion joka tukee tavoitettasi ja antaa sinulle energiaa ja elinvoimaa arkeesi liikuntaharrastuksen ulkopuolellakin.

 


Lajikokeilut

Oletko kiinnostunut kokeilemaan uutta lajia tai aloittamaan uuden liikuntaharrastuksen?
Personal Trainerinä minulla on monipuoliset tiedot eri urheilulajeista sekä suhteet eri liikuntapaikkoihin ja laji-ihmisiin. Tarvittaessa toimin ohjaajana, treenikaverina ja tukena yksilön tai ryhmän lajikokeilussa.

 


Kamppailulajien fysiikkavalmennus

Moni kamppailu-urheilija on asiantuntija lajissaan ja lajitekniikassaan, mutta usein oheisharjoittelu ja sen eri osa-alueet kaipaavat ulkopuolista ohjausta ja koordinointia. Oman urheilu-urani jälkeen olen toiminut usean kamppailu-urheilijan ”taustajoukoissa” vastaamassa heidän voima- ja fysiikkavalmennuksesta.


Muut palvelut

Mikäli et löytänyt palveluistani etsimääsi, otathan rohkeasti yhteyttä. Otan mielelläni vastaan erilaisia toimeksiantoja ja haasteita ohjauksen ja valmennuksen saralla.

Kaikki asiakassuhteeni alkavat veloituksettomalla alkuhaastattelulla joka ei sido vielä mihinkään. Alkuhaastattelussa kartoitetaan mm. asiakkaan tavoitteet, toiveet, aikaisempi liikuntakokemus ja terveystilanne.

Kaikki palveluni sisältävät ilmaiset puhelin- ja sähköpostikonsultaatiot.


Antti Naakka

Personal trainer ja ammattivalmentaja

Olen 40-vuotias personal trainer ja ammattivalmentaja. Olen kiitollinen, että nuoruuden haaveestani on tullut totta ja saan työskennellä erilaisten ihmisten kanssa urheilun ja liikunnan parissa.

Onnistumisen työssäni koen silloin kun asiakkaani pääsee tavoitteisiinsa. Joten mikäli hän on, olen myös itse valmis vuodattamaan verta, hikeä ja kyyneleitä niiden saavuttamiseksi. Vaikka olen asunut ja elänyt Helsingissä lähes koko aikuisikäni, pidän yhtenä vahvuutenani valmentajana syntyperästäni kumpuavia lappilaisia luonteenpiirteitäni.

Omaan monipuolisen urheilutaustan ja sen kautta vahvat perustiedot eri urheilulajeista ja niiden valmennuksesta. Nuoruusvuosinani olen kilpaillut mm. hiihdossa, yleisurheilussa, koripallossa, jalkapallossa, squashissa sekä eri kamppailulajeissa. Aikuisiällä harrastuksiani ovat olleet jalkapallo ja thainyrkkeily, joista jälkimmäisestä minulla saavutettuna Suomenmestaruus sekä Sm-hopeaa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä tavoitteistasi totta.

Seuraan aktiivisesti eri urheilulajien valmennuskenttää ja pidän itseni jatkuvasti ajan hermolla osallistumalla liikunta-alan tuoreimpiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Ammattivalmentajana olen toiminut vuodesta 2005 lajeinani thainyrkkeily ja juniorijalkapallo.

Harrastuksiini kuuluvat lisäksi, kestävyysjuoksu, kuntosali, matkailu, metsästys sekä intohimoinen penkkiurheilu.

Kuvassa: Antti poseeraa pokaalin kanssa voitettuaan SM-kultaa thainyrkkeilyssä vuonna 2004.